Skip to main content

Instrument reparation

Vi reparerer dit udstyr på vores eget værksted.

I langt de fleste tilfælde kan vi løse opgaven hos os selv. I særlige tilfælde skal instrumentet til leverandørens værksted for udbedring.

Vi kan låne dig erstatningsudstyr, mens I har jeres materiale til
reperation eller service hos os.

Vi reparerer dine instrumenter

Er dit udstyr gået i stykker eller har funktionsfejl, kan du sende det til reparation på vores værksted.

Udlån af motor og kobling

Vi udlåner udstyr, som du kan benytte imens dit eget udstyr er til reparation. Kontakt os og lav en aftale før du indsender dit udstyr til vores værksted.

Serviceaftale

Hvis du har en serviceaftale med os, kan klinikken opnå 10% rabat på serviceeftersyn og 15 % på reservedele/forbrugsvarer. Læs mere

Reparationsseddel

Vi har behov for serienummer for at give den rigtige service.

Ved afsendelse - Mærk gerne pakken med serienummer.
Ved afhentning - Du bliver kontaktet, og vi aftaler nærmere.

Send dit udstyr til

Scandinavisk Dentalservice
Att: værksted
Ringager 22, 2605 Brøndby

Særlige vilkår

  • Håndteringsgebyr ved afslag (reparation) koster kr. 125,00 ex. moms pr. instrument
  • Håndteringsgebyr ved reparation koster kr. 0,00 ex. moms pr. instrument
  • Der repareres som udgangspunkt ikke, hvis omkostning overstiger 50% af ny værdi, men klinikken vil tilbyde nye instrumenter.
  • Udstyr til reparation kan afhentes efter aftale mod ekstra gebyr.

Service af instrumenter, tandlægestole, autoklaver og alt det midt imellem

Vi er specialiseret i at servicere tandlægebranchen og de instrumenter, der benyttes i de gængse tandlægekliniker, både private og offentlige. Vi ved, at det er afgørende for tandlæger at have fungerende og opdateret udstyr til rådighed for at udføre arbejdet både effektivt og professionelt.

Derfor servicerer vi et bredt udvalg af tandlægeudstyr, fra de mindste værktøjer og bor, til store tandlægestole og autoklaver.

Vores mål er at sikre, at vores kunder har den nødvendige vedligeholdelse og reparation af deres instrumenter til enhver tid. Vi er en flok erfarne teknikere, der er dedikeret til at sikre, at alle instrumenter fungerer optimalt og opfylder branchens strenge standarder. Vores teknikere har mange års erfaring og viden om tandlægebranchen, og de er konstant opdateret med den nyeste teknologi og udvikling inden for branchen.

God, hurtig og nem service for tandlægen

Vi ved, at tandlæger har brug for hurtig og pålidelig service, så de kan fortsætte med at tage sig af deres patienter. Derfor garanterer vi, at alle reparationer vil blive gennemført så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Vi har et bredt udvalg af reservedele på lager, så vi kan udføre reparationer på stedet, hvis det er muligt. Hvis det ikke er muligt, henter eller sender I udstyret til vores værksted til reparation og returnerer det så hurtigt som muligt.

Låne udstyr

Vi kan ofte stille udstyr til låns, når der skal laves service, som ikke kan udføres direkte i klinikken. Kontakt os altid for at høre om mulighederne, vi hjælper altid med låne udstyr, hvis vi kan.

Regelmæssig service

Vi tilbyder også en regelmæssig service, så vores kunder kan være sikre på, at deres instrumenter er i god stand til enhver tid. Vores teknikere vil besøge tandlægeklinikken regelmæssigt for at inspicere og vedligeholde udstyret, så eventuelle problemer kan blive opdaget og løst før, at de bliver til større udfordringer.

Med vores fokus på kvalitet og service, kan du være sikker på, at dine instrumenter vil blive vedligeholdt og repareret til en rimelig pris.
Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi er altid villige til at arbejde med vores kunder for at finde en løsning, der passer til deres budget.