Skip to main content

Serviceaftaler

Få ro i maven med en serviceaftale hos Scandinavisk Dentalservice. En serviceaftale hos os er uden binding.

Forespørgsel på vores serviceaftaler

Søger du den bedste service til dit klinikudstyr, så kan vi hos Scandinavisk Dentalservice hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring og vores egne specialister har indgående kendskab til de typer af enheder, der findes i tandlægeklinikkerne. Vi kan derfor hjælpe dig fra start til slut – uanset størrelsen på opgaven.

Service og indretning
Scandinavisk Dentalservice tilbyder at varetage både teknisk vedligeholdelse af maskiner og udstyr indenfor de mest anerkendte mærker, samt indretning og modernisering af klinikken fra A til Z.

De bedste produkter
Scandinavisk Dentalservice Denmark A/S repræsenterer en række førende producenter af tandlægeudstyr. Vi sælger, installerer og servicerer alle de kendte mærker, hvor vi ved, at kvalitet og funktion opfylder de krav, vi selv sætter for det gode produkt.

Gratis oprettelse
Oprettelsen af aftalen er gratis.

Køb af udstyr
Udstyr købt gennem Scandinavisk Dentalservice har 1-2 års garanti, så længe vi servicerer udstyret.

 

Eftersyn af Autoklaver – teknisk udstyr

Eftersyn af Autoklaver mv. foregår på vores værksted, og vi stiller i perioden materiale til udlån, så jeres arbejde kan fortsætte upåvirket. På vores specialværksted finder I vores dygtige finmekaniker, som også kan hjælpe jer med at reparere klinikkens roterende instrumenter.

Kontakt os i dag

Vælg Scandinavisk Dentalservice og få professionel hjælp til dit udstyr.
Vi vender hurtigst muligt.

Nem opdatering til bestilling af reservedele

Bestiller du reservedele, som ikke allerede står i bogen, modtager du første gang varen sendes til dig, en label, som du kan sætte ind i din førstehjælpsbog.

Logbog til førstehjælp
Førstehjælpen indeholder en logbog med plads til at notere alt det om klinikken, som du mener, at vi skal vide næste gang, vi kommer på servicebesøg. Det vil gøre arbejdet lettere for både dig og os, når vi skal holde din klinik i topform.

Kundeservice

Ring til kundeservice eller en af vores teknikere, når noget er gået galt. Vores erfaring er nemlig, at de fleste problemer kan løses over telefonen, ellers er vi hos dig samme dag eller så hurtigt, det er os muligt.

Totalt overblik
For at vores kundeservice kan yde den optimale service, tager vi gerne en billedserie af klinikken og udstyret til vores database – således at vi i fællesskab kan finde frem til det, du mangler, når du ringer.